OnlinePrinter vianmääritys

Virheilmoituksen mukaan ohjelmaa ei voi suorittaa tietokoneen prosessorilla tai käyttöjärjestelmällä.

Käytössäsi on ilmeisesti 32-bit järjestelmä, jolloin tulisi ladata toinen asennusversio. Ystävällisesti ole yhteydessä asiakastukeen.

Ongelma

Ratkaisu

Virheilmoitus: "Java runtime dll is missing".

Lataa ja asenna tarvittava ohjelmakirjasto. Lataa.

Ongelma

Ratkaisu

Ohjelma ei käynnisty. (Vain Mac)

Siirry Järjestelmäasetuksiin > Suojaus ja yksityisyys ja napsauta "Avaa kuitenkin".

Ongelma

Ratkaisu

Ohjelma ei käynnisty.

Poista ohjelman kansiot ja määritä tulostusasetukset uudestaan.

1. Sulje OnlinePrinter.

2. PC:llä siirry Paikallinen levy (C:) > Käyttäjät > > unifaun.

Mac:illä siirry Macintosh HD > Käyttäjät > > unifaun.

3. Poista "webprinter" ja "webclient" -kansiot.

4. Kirjaudu Unifaun Online järjestelmään.

5. Mene Asetukset > Tulostusasetukset.

6. Napsauta "Tulostusasetukset, opastettu (suositellaan)" ja seuraa ohjeita.

Ongelma

Ratkaisu

• Virheilmoitus: "Toimintosarjaa ei voitu valmistella"

tai

• Asiakirja ei tulostu eikä saada selkeää virheilmoitusta

tai

• Lokitiedosto

[UpdateThread] ERROR com.unifaun.online.printer.UpdateThread  - Failed to update applicationcom.unifaun.client.launcher.UpdaterManifestException: Failed to download manifest

Lisää seuraava IP-verkko palomuurikokoonpanoon:

193.183.118.0/24

193.183.119.0/24

Tarvittaessa voit luoda informaatiotiedoston ja lähettää tiedoston edelleen asiakastukeen tutkittavaksi.

1. Avaa OnlinePrinter sovellusohjelman tehtäväpalkista, napsauta kuvaketta hiiren oikealla  Unifaun OnlinePrinter > Avaa.

2. Valitse Arkisto > Luo informaatiotiedosto ja tallenna ZIP-tiedosto.

3. Lähetä ZIP-tiedosto sähköpostitse asiakastukeen, ilmoita viestissä käyttätunnuksesi, sekä kuvaile ongelma.