Lisää uusi vastaanottaja käyttöliittymässä

1. Mene Ylläpito > Vastaanottaja.

2. Napsauta Uusi vastaanottaja.

3. Täydennä Osoitetiedot.

4. Täydennä tilitiedot, mikäli käytät lähetyksillä jälkivaatimusta tai muita lisäpalveluita, joissa tilitiedot ovat pakollisia.

5. Täydennä kuljetusliikkeiden tietoihin esim. asiakasnumero.

6. Kohdassa Hakutieto, lisää kenttiin arvot, jotta voit käyttää kategoria hakua.

7. Kohdassa Oletusarvot, voit täydentää esim. Lähettäjän viite tai Muut tiedot ja uutta lähetystä luodessa, tallennetut tiedot ovat näkyvissä.