Luo profiili

1. Mene Ylläpito > Profiilit.

2. Napsauta Uusi profiili.

3. Valitse profiiliryhmä.

4. Aseta profiilin nimi ja salasana.

Varo

• Salasanan on oltava 8 - 32 merkkiä pitkä, sen pitää sisältää vähintään yhden kirjaimen sekä numeron.

• Salasanassa on sallittu a-z, A-Z ja 0-9.

• Salasanassa ei ole sallittu yli kolme (3) merkkiä pitkiä aakkos- tai numerojärjestystä, eikä näppäimistön perättäisiä merkkejä. Esimerkiksi ABCD2222, AAAA1234 ja QWERTY22 eivät ole sallittuja.

• Salasana on näkyvissä vain profiilin luonnissa, kun napsautat Valmis, profiilin salasana salataan, eikä se ole luettavissa käyttöliittymässä.

Vihje

Käytä Luo uusi salasana luodaksesi kelvollisen ja turvallisen sanasanan.

5. Valitse profiilin rooli/roolit.

Voit tarkastella, muokata tai poistaa olemassa olevia profiileja.