Lähetyshistoria

Tilaussuunnitelmat

Lähetyshistoria nShift Delivery järjestelmässä sisältää luodut (tulostetut) lähetykset. Lähetyshistoria tiedot ovat saatavilla kuuden (6) kuukauden ajan. Mikäli tarvitset  vanhemmista lähetyksistä tietoja, voit hakea yksittäistä lähetystä tai tilata otteen lähetysarkistosta. Lähetysarkistosta tiedot ovat saatavilla viiden (5) vuoden ajan.

Etsi lähetyksiä

1. Mene Historia > Lähetykset.

2. Käytä hakuarvoja lähetyksien etsimiseen.

3. Kohdassa Esittelytapa on valittavissa kaksi tapaa, miten hakutulos esitetään.

• Valitse DEL_Search_tab-en.png-välilehti luodaksesi listan laajennetussa-, supistetussa- tai vakio-tilassa.

• Valitse DEL_Report_tab-en.png painike luodaksesi raportin lähetyksistä.

4. Tulosta lista/raportti suoraan napsauttamalla Tulosta tai Tulosta PDF.

Vie lista/raportti tekstitiedostoon tai Microsoft Excel -tiedostoon napsauttamalla Vie.

5. Voit tarkastella lähetyksen tarkempia tietoja, napsauttamalla vasemmalta DEL_Show_icon.png.

Lähetyksen kollinumerot, ovat näkyvät lähetyksen tiedoissa erillisillä riveillä. Mikäli kuljetusliike tukee lähetyksen seurantaa, voit seurata lähetyksen kulkua napsauttamalla kollinumeron edessä olevaa DEL_Show_icon.png painiketta.

Vihje

Paina Aloita tulostus -painiketta Lähetystiedot -sivulta, jos haluat tulostaa samanlaisen lähetyksen. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, jos haluat luoda palautuslähetyksen tai olet hylännyt lähetyksen ja haluat tulostaa sen uudelleen.

Paina Tulosta kopio- tai Tulosta PDF-kopio -painiketta Lähetystiedot-sivulla, jos haluat tulostaa kopion osoitekortista lähettämättä EDI:tä. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, jos osoitekortti on vaurioitunut tai kadonnut.

Ote lähetyshistoriasta

1. Mene Historia > Lähetykset.

2. Napsauta Lähetysarkisto.

3. Hae yksittäistä lähetystä tai tilaa ote.

• Voit hakea yksittäistä lähetystä tarkalla hakuarvolla esim. Lähetysnumero. Tämä on ilmainen hakutoiminto.

• Napsauta Tilaa ote. Otteen aikaväli on maks. 18 kuukautta ja hintatieto on näkyvissä nShift Delivery järjestelmässä.

Ote luodaan yöaikaan ja voit poistaa tilauksen ennen ajankohtaa.

Valmiit otteet löydät kohdasta, napsauttamalla Valmiit tilaukset ja DEL_Show_icon.pngpainike. Tiedostot säilytetään käyttöliittymässä yhden (1) kuukauden ajan.