Toimitusaikaraportti

PREMIUM PLUS ADD-ON

Tilaussuunnitelmat

Toimitusaikaraportti auttaa lähetysten hallinnassa ja toimitusaikojen lyhentämisessä.

Raportin avulla voit seurata toimitusaikoja lähetyksen noudosta toimitukseen ja toimitusajat näytetään päivissä.

Toimitusaika mitataan siitä, kun kuljetusliike on ottanut lähetyksen kuljetukseen ja siihen asti, kun lähetys on toimitettu tai saapunut noutopisteeseen.

Huomaa

Jotta voimme näyttää toimitusaikoja, pitää kuljetusliikkeen lähettää tapahtumatietoja  nShift Delivery järjestelmään.

Useimmat kuljetusliikkeet lähettävät automaattisesti tapahtumatietoja ja joidenkin kuljetusliikkeiden osalta tulee aktivoida erikseen tapahtumatietojen raportointi. Osa kuljetusliikkeistä ei toimita tapahtumatietoja.

Aktivoi lähetysstatuksien raportointi

1. Mene Ylläpito > Oma tili, napsauta Aktivoi lähetysstatuksien raportointi.

2. Valitse kuljetusliikkeiden asiakasnumerot, jotka aktivoidaan.

Huomaa

Huomioithan, että aktivointi kestää noin 1 - 2 arkipäivää.

Luo toimitusaikaraportti

1. Mene Historia > Lähetykset.

2. Anna hakuarvot. Raportti luodaan antamiesi hakuarvojen mukaan.

Valitse Tila kohdassa, "Saapunut noutopisteeseen" ja/tai "Toimitettu".

3. Valitse kohdassa Esittelytapa DEL_Report_tab-en.png.

4. Valitse "Toimitusaikaraportti" kohtaan Tyyppi ja aseta Lajittelujärjestys tilaan "ShipmentNo".

Varo

Lähetyksiä ei voi lajitella kollinumeron perusteella, koska raportointi tapahtuu lähetystasolla. Osassa kuljetuspalveluissa ei ole käytössä lähetysnumeroita ja tunnistamisen helpottamiseksi, tulisi lähetykselle määritellä tilausnumero tai viite.

5. Vielä noutopisteissä olevat lähetykset saavat arvon sarakkeeseen Toimitusaika noutopisteeseen (päivissä). Kun lähetys on noudettu, näkyy lopullinen toimitusaika sarakkeessa Toimitusaika (päivissä).

Lähetykset joita ei toimiteta noutopisteisiin, vaan toimitus on suoraan vastaanottajalle saavat arvon sarakkeeseen Toimitusaika (päivissä).

Mikäli haet raportin usein samoilla hakuehdoilla, voit luoda hakusuosikin.