Asetukset

Tilaussuunnitelmat

Voit tehdä useita eri asetuksia nShift Delivery järjestelmässä esim. luoda oikopolkuja käyttöliittymässä, asettaa lähettäjän ja/tai vastaanottajan tiedot, sekä muut lähetyskohtaiset tiedot.

Asetukset ovat kolmessa tasossa hierarkkisessa järjestyksessä.

Huomaa

Kaikkia tasoja ei ole kaikilla tileillä, koska profiilin käsittely on nShift -lisäosa.

• Tili

• Profiiliryhmä

• Profiili

Tili

Tili ei edusta henkilöä. Tili on käyttäjätunnus, jota yrityksen tai organisaation käyttäjät käyttävät.

Muokkaa asetuksia

1. Mene Ylläpito > Oma tili.

2. Napsauta Asetukset.

3. Napsauta Muokkaa osiossa, johon haluat tehdä muutoksia.

Asetukset ovat yhdistetty profiiliryhmiin ja profiileihin, koska tili on ensimmäisellä tasolla.

Muokkaa yhteystietoja

1. Mene Ylläpito > Oma tili.

2. Napsauta Muokkaa yhteystietoja.

3. Täydennä kohdassa Tilausvahvistajan tiedot  Nimi sekä Sähköposti ja tee tarvittavat muutokset tietoihin.

4. Napsauta Tilaa.

Huomaa

On erittäin tärkeää pitää yhteystiedot ajan tasalla, jotta nShift voi palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Muokkaa henkilötietoasetukset

1. Mene Ylläpito > Oma tili.

2. Napsauta Henkilötietoasetukset.

3. Valitse aika pudotusvalikosta kohdassa Automaattinen anonymisointi.

Oletuksena henkilötietoasetuksessa on viisi (5) vuotta, jonka jälkeen lähetystiedot anonymisoidaan.

Muokkaa järjestelmänvalvojan kirjautumisen oikeuksia

1. Mene Ylläpito > Oma tili.

2. Napsauta Henkilötietoasetukset.

3. Poista valinta Salli järjestelmänvalvojan kirjautuminen, mikäli et halua sallia järjestelmänvalvojan ts. nShiftin henkilölle kirjautua tilillesi.

Profiiliryhmät

PROFESSIONAL PLUS

Profiiliryhmä määrittelee mitä tietoja profiileilla on käytettävissä esim. lähettäjä, vastaanottaja ja lähetyshistoria, jotka on tallennettu omalle profiiliryhmälle.

Profiiliryhmällä ei ole pääsyä muiden profiiliryhmien tietoihin.

Muokkaa asetuksia

1. Mene Ylläpito > Profiiliryhmät.

2. Napsauta Etsi.

3. Napsauta DEL_Show_icon.png profiiliryhmän nimen edessä, mihin olet tekemässä muutoksia. next to the profile group where you want to make the changes.

4. Napsauta Asetukset.

5. Napsauta Muokkaa osiossa, johon haluat tehdä muutoksia.

Asetukset ovat voimassa profiiliryhmän profiileilla. Asetukset tulevat tilin tiedoista ja niitä voidaan muuttaa napsauttamalla

Tämä edellyttää, että käyttäjän roolilla on tarvittavat oikeudet muutoksen tekemiseen.

Profiilit

PROFESSIONAL PLUS

Profiileja kuvaa parhaiten, että nämä ovat yrityksen eri osastoja tai toimintoja ja edustavat joko yhtä tai useampaa käyttäjää.

Jokaisella profiililla on profiilin nimi sekä salasana, joita käytetään yhdessä käyttäjätunnuksen sisäänkirjautumisessa nShift Delivery järjestelmään.

Jokainen profiili kuuluu yhteen profiiliryhmään, johon voidaan liittää yksi tai useampi rooli.

Muokkaa asetuksia

1. Mene Ylläpito > Profiilit.

2. Napsauta Etsi.

3. Napsauta DEL_Show_icon.png profiilin nimen edessä, mihin olet tekemässä muutoksia.

4. Napsauta Asetukset.

5. Napsauta Muokkaa osiossa, johon haluat tehdä muutoksia.

Asetukset ovat voimassa vain kyseisellä profiililla. Asetukset tulevat profiilille, joko tilin tai profiiliryhmän tiedoista, riippuen siitä onko tilin asetukset korvattu profiiliryhmän tasolla. Asetukset voidaan muuttaa napsauttamalla DEL_Value_icon.png ja tämä edellyttää, että käyttäjän roolilla on tarvittavat oikeudet muutoksen tekemiseen.

Varo

Mikäli teet muutoksia Asetukset kohdassa, ovat muutokset vain voimassa profiililla millä olet sisäänkirjautunut ja sama lopputulos, kun menet kohtaan Ylläpito > Profiilit, etsi profiili ja teet muutokset.