Quick login

Tilaussuunnitelmat

Quick login sujuvoittaa nShift Delivery järjestelmään kirjautumista. Quick login vie joko aloitussivulle tai suoraan tietylle järjestelmän sivulle. Kirjauduttuasi istunto on voimassa 12 tuntia, joten normaalin työpäivän aikana salasana tarvitsee syöttää vain kerran.

Huomaa

Aloitussivulla on uutisia ja tärkeitä tiedotteita.

URL-rakenne

Perus-URL: https://www.unifaunonline.com/ext.uo.yy.QuickLogin

Korvaa yy maakoodilla.

Kieli

Koodi

Tanska

dk

Englanti

gb

Suomi

fi

Norja

no

Ruotsi

se

Parametrit

URL:ssa voidaan käyttää seuraavia parametreja.

Parametri

Kuvaus

Login

Käyttäjätunnus

User

Käyttäjän profiili

MenuItem

Aloitussivun sijasta valitun valikkovaihtoehdon koodi.

Lähetysasiakirjat-valikko

ShipmentJobFavoriteDefault

Luo lähetys

ShipmentJobFavorite

Tulostussuosikit

ShipmentWaybill

Rahtikirjat

ShipmentJob

Tulostusarkisto

ShipmentList

Päivän päätöslistat

Booking

Noutotilaus

ShipmentJobFavoriteQuickItems

Tulostussuosikki, vaatii parametrin MenuItemParam

Historia-valikko

ShipmentHistory

Lähetykset

StoredSearchConditionQuickItems

Hakusuosikki, vaatii parametrin MenuItemParam

Verkkokauppa-valikko

Shop

nShiftin verkkokauppa

Ylläpito-valikko

Sender

Lähettäjät osoiterekisterissä

Receiver

Vastaanottajat osoiterekisterissä

Favorite

Tulostussuosikit

Article

Nimikerekisteri

Serial

Numerosarjat

FreeService

Neutraali kuljetusliike

Visitor

Vieraskirjautuminen

CompanyInfo

Oma tili

Partition

Profiiliryhmät

User

Profiilit

Role

Roolit

Reports

Raportit

MenuItemParam

Valikkovaihtoehdon tunnus, esim. tulostussuosikin tai hakusuosikin tunnus. Tunnuksen löydät tulostussuosikit tai hakusuosikit listalta.

Key

Tietoturvatoiminto, joka suojaa istunnon luoman evästeen, koska avaimen arvo toimii salasanana. On suositeltavaa asettaa 6-18 merkkiä pitkä merkkijono [a-z, A-Z, 0-9], joka sisältää kuluvan päivän päivämäärän tai kellonajan.

Esimerkki: SsXt20190903 tai SsXt1057.

Esimerkki 1:

https://www.unifaunonline.com/ext.uo.yy.QuickLogin?Login=0000000001&User=standard&MenuItem=ShipmentJobFavoriteDefault&Key=aa34f20190903

Tämä URL vie suoraan Luo lähetys -valikkoon.

Esimerkki 2:

https://www.unifaunonline.com/ext.uo.yy.QuickLogin?Login=0000000001&User=standard&MenuItem=ShipmentJobFavoriteQuickItems&MenuItemParam=3047&Key=aa34f20190903

Tämä URL vie suoraan tulostussuosikkiin, jonka tunnus on 3047.