Hintakysely

PROFESSIONAL PLUS

Tilaussuunnitelmat

Joidenkin kuljetusliikkeiden kohdalla voit selvittää lähetyksen hinnan käyttämällä kuljetusliikkeen oman hintakyselypalvelua nShift Deliveryn kautta.

Hinta lasketaan kuljetusliikkeen kanssa tekemäsi sopimuksen perusteella ja koskee tiettyä lähetystä.

Huomaa

Hintakyselyn käytettävyys voi vaihdella alueittain.

Bring

Bring-palvelujen hintakyselyä varten ei tarvitse antaa lisätietoja nShift Deliveryyn.

DB Schenker

Hintakyselyä ei voi tehdä lähetyksille, joiden rahdin maksaa joku muu kuin lähettäjä.

Käyttääksesi palvelua sinun on rekisteröitävä DB Schenker -asiakasnumerosi sekä määrätty salasana DB Schenkerin verkkopalveluihin.

1. Pyydä salasana osoitteesta schenker.se/access.

2. Siirry kohtaan Ylläpito > Oma tili nShift Deliveryssä.

3. Napsauta Asetukset.

4. Napsauta Muuta DB Schenker -osassa.

5. Syötä käyttäjätunnus ja salasana.

Jos sinulla on useampi kuin yksi asiakasnumero, voit rekisteröidä salasanan lähettäjälle.

1. Siirry kohtaan Ylläpito > Lähettäjä.

2. Etsi lähettäjää hakutoiminnolla.

3. Napsauta DEL_Edit_old_icon.png lähettäjän vasemmalla puolella.

4. Syötä salasana DB Schenkerin Hintakyselyn salasana -kenttään.

5. Valitse Hintakysely-kentästä "Kuljetusliikkeeltä".

DHL Express

Voidaksesi käyttää hintakyselyä sinun on aktivoitava nShift Delivery.

1. Siirry kohtaan Ylläpito > Oma tili.

2. Napsauta Asetukset.

3. Napsauta Muuta DHL Express -osassa.

4. Valitse Hintatilastot-valintaruutu.

DHL Freight

Hintakyselyn käyttäminen edellyttää, että rekisteröit DHL:ltä saamasi DHL-e-tunnuksen ja salasanan ja syötät ne nShift Delivery.

1. Siirry osoitteeseen www.dhlfreight.se ja rekisteröidy (ylhäällä oikealla), jotta voit kirjautua DHL:ään ja pyytää DHL:n e-tunnuksen.

2. Siirry kohtaan Ylläpito > Oma tili nShift Deliveryssä.

3. Napsauta Asetukset.

4. Napsauta MuutaDHL Freight -osassa.

5. Syötä DHL:n e-tunnus ja salasana.

PostNord Logistics AS

Voidaksesi käyttää palvelua sinun on rekisteröitävä PostNord Logistics AS:n kirjautumistunnukset.

1. Siirry kohtaan Ylläpito > Lähettäjä.

2. Etsi lähettäjää hakutoiminnolla.

3. Napsauta DEL_Edit_old_icon.png lähettäjän vasemmalla puolella.

4. Syötä käyttäjätunnus PostNord Logistics AS:n Hintakyselyn käyttäjätunnus -kenttään.

5. Syötä salasana PostNord Logistics AS:n Hintakyselyn salasana -kenttään.

TNT

Hintakyselyn käyttäminen edellyttää, että rekisteröit TNT:ltä saamasi käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä valuutan.

1. Siirry kohtaan Ylläpito > Oma tili nShift Deliveryssä.

2. Napsauta Asetukset.

3. Napsauta Muuta TNT-osassa.

4. Syötä käyttäjätunnus, salasana ja valuutta.

UPS

Voidaksesi käyttää palvelua UPS:n on aktivoitava tilisi.

• Lähetä käyttäjätunnuksesi (edi) myynnin yhteyshenkilöllesi UPS:iin.

Jos et tiedä käyttäjätunnustasi (edi), löydät sen nShift Deliverystä.

1. Siirry kohtaan Ylläpito > Oma tili.

2. Napsauta Asetukset.

3. Mene UPS-osaan.

Käytä hintakyselyä

Kun olet rekisteröinyt kaikki tarvittavat tiedot, Hintakysely-painike tulee näkyviin, kun luot lähetyksen joko vakiotulostuksen tai tulostussuosikkien avulla.

Huomaa

Hintatiedot eivät aina päivity samanaikaisesti palvelupäivitysten kanssa. Tiettyihin lisäpalveluihin liittyvät maksut saattavat puuttua hintakyselyn tuloksesta.