Pikavalinnat

Vasemmanpuoleista valikkoa käytetään sinun tai profiilisi pikavalintoja varten. Voit luoda pikavalintoja usein käytetyille sivuille sekä tulostus- ja hakusuosikkeihin ja käyttää niitä sitten pikavalintavalikosta.

Luo pikavalintoja

1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttöliittymä.

2. Napsauta Muokkaa.

3. Napsauta Oikopolut -osiossa, valitse pikavalinnat, jotka haluat näyttää pikavalintavalikossa.

4. DEL_ShortcutsSetup_page-en.png

Pikavalinnat - asetukset ja tulos

Huomaa

Jos valitset Tulostussuosikit (oletus) ja/tai Hakusuosikit (oletus), ne näkyvät otsikoina ja valitsemasi tulostus- ja hakusuosikit luetellaan alla.

5. Napsauta Valmis tai jatka tulostus- ja/tai hakusuosikkien valitsemista.

Luo pikavalintoja tulostussuosikkeja varten

1. Luo tulostussuosikit.

2. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttöliittymä.

3. Napsauta Muokkaa.

4. Napsauta Oikopolut -osiossa, valitse pikavalinnat, jotka haluat näyttää pikavalintavalikossa.

5. Valitse Tulostussuosikit (suora).

6. Napsauta Tulostussuosikit -osiossa valitse tulostussuosikki(t), jotka haluat näyttää pikavalintoina.

Pikavalinnat tulostussuosikeille - asetukset ja tulos

7. Napsauta Valmis.

Luo pikavalintoja hakusuosikkeja varten

1. Luo hakusuosikit.

2. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttöliittymä.

3. Napsauta Muokkaa.

4. Napsauta Oikopolut -osiossa, valitse pikavalinnat, jotka haluat näyttää pikavalintavalikossa.

5. Valitse Hakusuosikit (suora).

6. Napsauta Hakusuosikit -osiossa valitse hakusuosikki(t), jotka haluat näyttää pikavalintoina.

Pikavalinnat hakusuosikeille - asetukset ja tulos

7. Napsauta Valmis.

Kaikki pikavalinnat - asetukset ja tulos