nShift Delivery -käyttäjänä saat käyttöösi erilaisia toimintoja tilaussuunnitelmasi mukaisesti.

Tilaussuunnitelma määräytyy sen mukaan, milloin sinusta tuli nShiftin asiakas.

• Tilaussuunnitelmat 1.1.2022 alkaen

ESSENTIAL PROFESSIONAL PREMIUM

ESSENTIAL-toiminnallisuus sisältyy aina PROFESSIONAL- ja PREMIUM-tilaussuunnitelmiin.

PROFESSIONAL-toiminnallisuus sisältyy aina PREMIUM-tilaussuunnitelmaan.

• Tilaussuunnitelmat 31.12.2021 asti

STANDARD PLUS

STANDARD-toiminnallisuus sisältyy aina PLUS-tilaussuunnitelmaan.

Essential, Professional ja Premium

Tilaussuunnitelmat 1.1.2022 alkaen

TOIMINNALLISUUS

KUVAUS

ESSENTIAL

PROFESSIONAL

PREMIUM

Osoiterekisteri

Luo ja ylläpidä lähettäjiäsi ja vastaanottajiasi manuaalisesti tai tuomalla tiedoston.

Osoitekirja APIn kautta

Luo ja ylläpidä lähettäjiä ja vastaanottajia APIn kautta.

Osoitekorttien tulostus

Tulosta osoitekortteja ja muita lähetysdokumentteja tai tallenna ne myöhempää tulostamista varten kunkin kuljetusliikkeen erittelyn mukaisesti.

Noutotilaus

Varaa nouto kirjatessasi lähetyksen.

Statusraportointi

Hae kuljetusliikkeiden merkitsemiä statustapahtumia.

Track and Trace

Anna asiakkaidesi seurata lähetyksiä yhdellä ja samalla verkkosivulla kuljetusliikkeestä riippumatta.

Lähetyshistoria

Näytä viimeisten kuuden kuukauden aikana luodut lähetykset joko yleiskatsauksena tai yksityiskohtaisesti edistynyttä hakukonetta käyttäen.

API-integraatio

Integroi ERP:si, WMS:si ja verkkokaupparatkaisusi nShift Deliveryyn käyttäen REST API -rajapintaa.

SAATAVANA VAIN POHJOISMAISSA XML-tiedostointegraatio

Integroi ERP:si, WMS:si ja verkkokaupparatkaisusi nShift Deliveryyn käyttäen standardisoituja XML-tiedostoja.

Tulostussuosikit

Käytä tulostussuosikkeja vaihtoehtojen mukauttamiseen ja rajoittamiseen luodessasi lähetyksiä.

Hakusuosikit

Käytä hakusuosikkeja vaihtoehtojen mukauttamiseen ja rajoittamiseen tehdessäsi hakuja lähetyshistoriassa.

Nimikerekisteri

Sisällytä nimikkeen tiedot kirjatessasi pakettia tai lähetystä.

Massatulostus

Tulosta lähetyksiä samoilla lähetystiedoilla useampaa vastaanottajaa varten.

Ennakkoilmoitus sähköpostitse

Lähetä sähköpostitse ennakkoilmoituksia, jotka sisältävät lähetyksen tiedot ja seurantatiedot, heti osoitekortin tulostamisen jälkeen.

Linkistä tulostus

Lähetä sähköposti, joka sisältää linkin lähetyksen/palautuksen osoitekorttiin, sen sijaan että liittäisit PDF-tiedoston liitteeksi tai tulostaisit sen itse ja lähettäisit postitse.

Hintakysely

Laske lähetyksen arvioitu hinta käyttämällä tiettyjen kuljetusliikkeiden omia palveluja nShift Deliveryn kautta.

Hintaseuranta

Hae lähetyshistoriaan tallennetut arvioidut lähetyshinnat ja luo hintaraportteja.

Hinta API:n kautta

Lähetä hintakyselyt ennen lähetyksen varaamista ja hae tallennetut hinnat seurantaa varten.

Brändätty ennakkoilmoitus

Lisää yrityksesi logo, tarjous tai mainos ennakkoilmoituksiisi.

Brändätty Track and Trace

Lisää yrityksesi logo, tarjous tai mainos seurantasivustollesi.

Konsolidoitu lähetys

Työskentele jatkuvasti yhden lähetyksen parissa lisäämällä paketteja yksi kerrallaan.

Jaksotettu lähetysraportti

Luo lähetyshistoriaa koskevia ajastettuja raportteja.

Toimitusaikaraportti

Luo toimitusaikaraportteja kuljetusliikkeiden tilatietojen perusteella.

Vieraskirjautuminen

Jaa tietyt lähetystä koskevat tiedot, kuten lähetyshistoria, organisaation ulkopuolisen toimijan kanssa.

Profiilien hallinta

Anna organisaatiosi eri osille omat näkymänsä säätelemällä käyttäjäoikeuksia ja pääsyä tietoihin.

ADD-ON

ADD-ON

Ote lähetyshistoriasta

Tilaa otteita lähetysarkistosta, joka sisältää kirjauksia kuluneiden viiden vuoden ajalta.

SOVELLUKSEN SISÄINEN OSTO

SOVELLUKSEN SISÄINEN OSTO

SOVELLUKSEN SISÄINEN OSTO

Jos haluat päivittää tai hankkia lisäominaisuuksia, kirjaudu nShift Deliveryyn ja mene verkkokauppaamme tai ota yhteyttä nShift sales -yksikköön.

Standard ja Plus