• Windows 10 tai uudempi

• Järjestelmänvalvojan oikeudet

OnlinePrinterin asennus tapahtuu "Windows Installer" -asennustiedoston avulla. Tällä hetkellä on saatavilla vain englanninkielinen asennustiedosto.

Lataa OnlinePrinter Windows.

Vaatimukset Mac

• MacOS 10.13:High Sierra tai uudempi

• Järjestelmävalvojan oikeudet

Lataa OnlinePrinter Mac.

Vedä OnlinePrinter kuvake Ohjelmat kansioon.

Muuta OnlinePrinter asetuksia

1. Kirjaudu sisään Unifaun Online.

2. Mene Asetukset Tulostusasetukset.

3. Napsauta Tulostusasetukset, opastettu (suositellaan) ja seuraa ohjeita.

Tärkeää

Mikäli käytät Firefox-selainta, tulosohjelmaa ensimmäisellä kerralla käyttäessä voit saada ilmoituksen, jossa pyydetään hyväksymään linkin avaamisen, Hyväksymällä linkin avaamisen, OnlinePrinter käynnistyy.

Tärkeää

Kun käytät Safari-selainta, tulee aina sallia OnlinePrinterin avautuminen tulostusasetuksien tekemisessä, sekä tulostuksen yhteydessä.

OnlinePrinter vianmääritys

Ongelma

Ratkaisu

Virheilmoituksen mukaan ohjelmaa ei voi suorittaa tietokoneen prosessorilla tai käyttöjärjestelmällä.

Käytössäsi on ilmeisesti 32-bit järjestelmä, jolloin tulisi ladata toinen asennusversio. Ystävällisesti ole yhteydessä asiakastukeen.

Ongelma

Ratkaisu

Virheilmoitus: "Java runtime dll is missing".

Lataa ja asenna tarvittava ohjelmakirjasto. Lataa.

Ongelma

Ratkaisu

Ohjelma ei käynnisty. (Vain Mac)

Siirry Järjestelmäasetuksiin > Suojaus ja yksityisyys ja napsauta "Avaa kuitenkin".

Ongelma

Ratkaisu

Ohjelma ei käynnisty.

Poista ohjelman kansiot ja määritä tulostusasetukset uudestaan.

1. Sulje OnlinePrinter.

2. PC:llä siirry Paikallinen levy (C:) > Käyttäjät > > unifaun.

Mac:illä siirry Macintosh HD > Käyttäjät > > unifaun.

3. Poista "webprinter" ja "webclient" -kansiot.

4. Kirjaudu Unifaun Online järjestelmään.

5. Mene Asetukset > Tulostusasetukset.

6. Napsauta "Tulostusasetukset, opastettu (suositellaan)" ja seuraa ohjeita.

Problem

Solution

• Error message saying "The procedure could not be prepared"

or

• No printout and no explicit error message

or

• Log file

[UpdateThread] ERROR com.unifaun.online.printer.UpdateThread  - Failed to update applicationcom.unifaun.client.launcher.UpdaterManifestException: Failed to download manifest

Add the following IP network to the firewall configuration:

193.183.118.0/24

193.183.119.0/24

Tarvittaessa voit luoda informaatiotiedoston ja lähettää tiedoston edelleen asiakastukeen tutkittavaksi.

1. Avaa OnlinePrinter sovellusohjelman tehtäväpalkista, napsauta kuvaketta hiiren oikealla  Unifaun OnlinePrinter > Avaa.

2. Valitse Arkisto > Luo informaatiotiedosto ja tallenna ZIP-tiedosto.

3. Lähetä ZIP-tiedosto sähköpostitse asiakastukeen, ilmoita viestissä käyttätunnuksesi, sekä kuvaile ongelma.