• Windows 10 tai uudempi

• Järjestelmänvalvojan oikeudet

OnlinePrinterin asennus tapahtuu "Windows Installer" -asennustiedoston avulla. Tällä hetkellä on saatavilla vain englanninkielinen asennustiedosto.

Lataa OnlinePrinter Windows.

Vaatimukset Mac

• MacOS 10.13:High Sierra tai uudempi

• Järjestelmävalvojan oikeudet

Lataa OnlinePrinter Mac.

Vedä OnlinePrinter kuvake Ohjelmat kansioon.

Vihje

Jos OnlinePrinterin asennuksessa on ongelmia, katso OnlinePrinterin vianmääritys.

1. Mene Asetukset Tulostusasetukset.

2. Napsauta Tulostusasetukset, opastettu (suositellaan) ja seuraa ohjeita.

Varo

Mikäli käytät Firefox-selainta, tulosohjelmaa ensimmäisellä kerralla käyttäessä voit saada ilmoituksen, jossa pyydetään hyväksymään linkin avaamisen, Hyväksymällä linkin avaamisen, OnlinePrinter käynnistyy.

Kun käytät Safari-selainta, tulee aina sallia OnlinePrinterin avautuminen tulostusasetuksien tekemisessä, sekä tulostuksen yhteydessä.

Ongelma

Ratkaisu

Virheilmoituksen mukaan ohjelmaa ei voi suorittaa tietokoneen prosessorilla tai käyttöjärjestelmällä.

Käytössäsi on ilmeisesti 32-bit järjestelmä, jolloin tulisi ladata toinen asennusversio.

Ystävällisesti ole yhteydessä asiakastukeen.

Ongelma

Ratkaisu

Virheilmoitus: "Java runtime dll is missing".

Lataa ja asenna tarvittava ohjelmakirjasto. Lataa.

Ongelma

Ratkaisu

Ohjelma ei käynnisty. (Vain Mac)

Siirry Järjestelmäasetuksiin > Suojaus ja yksityisyys ja napsauta "Avaa kuitenkin".

Ongelma

Ratkaisu

Ohjelma ei käynnisty.

Poista ohjelman kansiot ja määritä tulostusasetukset uudestaan.

1. Sulje OnlinePrinter.

2. PC:llä siirry Paikallinen levy (C:) > Käyttäjät > > unifaun.

Mac:illä siirry Macintosh HD > Käyttäjät > > unifaun.

3. Poista "webprinter" ja "webclient" -kansiot.

4. Kirjaudu nShift Delivery järjestelmään.

5. Mene Asetukset > Tulostusasetukset.

6. Napsauta "Tulostusasetukset, opastettu (suositellaan)" ja seuraa ohjeita.

Ongelma

Ratkaisu

Tulostusasetukset -painike ei ole näkyvissä.

Napsauta Aktivoi OnlinePrinter Client.

Ongelma

Ratkaisu

• Virheilmoitus: "Toimintosarjaa ei voitu valmistella"

tai

• Asiakirja ei tulostu eikä saada selkeää virheilmoitusta

tai

• Lokitiedosto

[UpdateThread] ERROR com.unifaun.online.printer.UpdateThread  - Failed to update applicationcom.unifaun.client.launcher.UpdaterManifestException: Failed to download manifest

Lisää seuraava IP-verkko palomuurikokoonpanoon:

193.183.118.0/24

193.183.119.0/24

Tarvittaessa voit luoda informaatiotiedoston ja lähettää tiedoston edelleen asiakastukeen tutkittavaksi.

1. Avaa OnlinePrinter sovellusohjelman tehtäväpalkista, napsauta kuvaketta hiiren oikealla   OnlinePrinter > Avaa.

2. Valitse Arkisto > Luo informaatiotiedosto ja tallenna ZIP-tiedosto.

3. Lähetä ZIP-tiedosto sähköpostitse asiakastukeen, ilmoita viestissä käyttätunnuksesi, sekä kuvaile ongelma.