Päivän päätöslistat

Tilaussuunnitelmat

Osa kuljetusliikkeistä, vaativat päivän päätöslistat. Päivän päätöslistat on yhteenveto lähetyksistä ja täydentää EDI sanoman, joka lähetetään kuljetusliikkeelle.

1. Mene kohtaan Lähetysasiakirjat > Päivän päätöslistat.

2. Valitse tulostettava päivän päätöslista.

Huomaa

Mikäli et ole määritellyt hakuarvoja, näytetään hakutuloksena kaikki lähetykset valitun päivän päätöslistan mukaisesti.

3. Haun tuloksena pitää olla vähintään yksi lähetys, jotta voit tulostaa päivän päätöslistat. Mikäli hakutuloksessa on lähetyksiä, joita et halua tulostaa listalle, poista valinta vasemman puoleisesta ruudusta.