Tulostusarkisto

Tilaussuunnitelmat

Voit luoda lähetyksiä, joko luo lähetys tai tulostussuosikit kohdassa ja tallentaa lähetykset myöhempää tulostusta varten.

Voit tulostaa suoraan tulostimelle tai PDF-tiedostoon.

Tulostusarkistosta tulostus

1. Mene Lähetysasiakirjat > Tulostusarkisto.

2. Etsi tulostettavat lähetykset käyttämällä hakuarvoja.

3. Napsauta TulostaTulosta kaikkiTulosta PDF tai Tulosta kaikki PDF-muodossa.

• Mikäli tulostus onnistui ja lähetys lähetetään, napsauta Tulosta raportti tai Takaisin, luodaksesi uuden lähetyksen.

• Mikäli tulostus onnistui, mutta lähetystä ei lähetetä, napsauta Peruuta.

• Mikäli tulostus ei onnistunut, mutta ongelma ratkesi heti, valitse Peruuta ja tulosta.

• Mikäli tulostus epäonnistui ja ongelma voidaan selvittää myöhemmin, napsauta Peruuta ja arkistoi, ja jatka ongelman selvittyä.

Varo

Toiset kuljetusliikkeet viestivät EDI:n kautta ja toiset API:n kautta. Tämä voi olla tärkeää lähetystä hylättäessä.

Jos hylkäät lähetyksen ennen kuin EDI lähetetään (EDI-kuljetusliike):

• Kuljetusliike ei saa tietoa.

• Jos käytät osoitekorttia tästä huolimatta, kuljetusliike voi periä sinulta sakon muun kuin EDI-osoitekortin käyttämisestä.

Jos hylkäät lähetyksen sen jälkeen, kun EDI on lähetetty (EDI-kuljetusliike) tai jos käytät API-kuljetusliikettä:

• Peruutus koskee vain jakelua ja osoitekortti on edelleen voimassa kuljetusliikkeen mukaan.

• Jos et käytä osoitekorttia, jotkut kuljetusliikkeet voivat periä sakon, koska ne eivät saaneet odottamaansa pakettia.

Ota yhteyttä kuljetusliikkeeseen, jos et ole varma, mikä pätee tapauksessasi.

Mikäli kuljetuspalvelussa on mahdollista tilata nouto, voit tehdä tämän joko lähetyksen luonnin yhteydessä, tulostuksen yhteydessä Tilaa painikkeella tai myöhemmin kohdassa Lähetysasiakirjat > Tee noutotilaus.

Vihje

Kaikki tavat eivät ole välttämättä saatavilla kaikkiin palveluihin. Esimerkiksi joissakin palveluissa, yleensä rahtipalveluissa, noutotilaus on esivalittuna. Näissä palveluissa noutoa ei voida tilata jälkikäteen.

Varo

Tallennetut lähetykset poistetaan kolmen (3) kuukauden jälkeen.