Track and Trace

ESSENTIAL PLUS

Tilaussuunnitelmat

Track and Tracen avulla asiakkaasi voivat seurata lähetyksiä ja saada niistä yksityiskohtaista tietoa brändätyltä seurantasivultasi, olipa kuljetusliike mikä hyvänsä.

Et tarvitse kuljetusliikkeen lähetys- tai pakettinumeroita, koska käytät omaa tilausnumeroa tai viitettä hakuparametreinä.

Kun lähetys on luotu eli sille on annettu lähetys- ja/tai pakettinumero, se on heti seurattavissa seurantasivullasi.

Esimerkki:

Huomaa

Track and Trace toimii parhaiten sellaisten kuljetusliikkeiden ja palveluiden kanssa, jotka tarjoavat tila- ja tapahtumaraportteja. Tilan saatavuus voi siksi vaihdella.

Vihje

Brändätyn Track and Tracen avulla voit lisätä yrityksesi logon tai muita kuvia seurantasivullesi sekä lisätä linkkejä näistä kuvista.

Aktivoi Track and Trace

1. Siirry kohtaan Ylläpito > Oma käyttäjätili.

2. Napsauta kohtaa Yhtenäisyysasetukset.

Varo

Lue sivulla oleva vastuuvapauslauseke ennen palvelun aktivoimista.

3. Merkitse Aktiivinen-valintaruutu.

Voit aktivoida palvelun tai poistaa sen käytöstä koska tahansa.

Ota Track and Trace käyttöön

Kun olet aktivoinut Track and Tracen seurantasivulle pääsee URL-osoitteen kautta.

• Määritä Track and Trace -sivun kieli.

• Voit käyttää kirjautumiseen joko nShift Delivery -käyttäjätunnusta tai API-avainta.

Huomaa

API-avaimen käyttö edellyttää jonkin nShiftin integraatiopalvelun aktivoimista käyttäjätililtäsi.

• Voit käyttää joko viite- tai tilausnumeroa hakuparametreinä.

• Voit määrittää, haluatko näyttää tavalliset vai palautuslähetykset.

URL-osoitteen rakenne

Perus-URL: https://www.unifaunonline.com/ext.uo.yy.track

Korvaa yy kielikoodilla.

Kieli

Koodi

englanti

en

latvia

lv

norja

no

puola

pl

ruotsi

sv

saksa

de

suomi

fi

tanska

da

viro

ee

Parametrit

Seuraavia parametrejä voidaan käyttää URL-osoitteessa.

Parametri

Kuvaus

Arvo

key

nShift Delivery -käyttäjätunnuksesi käyttäjätilisi tunnistamiseksi.

Esimerkiksi: 0000000001

apiKey

API-avaimesi käyttäjätilisi tunnistamiseksi.

Esimerkiksi: JEABXK1VECV7US2O

reference

Lähettäjän viite lähetyksen tunnistamiseksi.

Esimerkiksi: REF222

order

Lähetyksen tilausnumero lähetyksen tunnistamiseksi.

Esimerkiksi: 33333333

return

Määrittää, näytetäänkö tavalliset vai palautuslähetykset.

True = Näyttää vain palautuslähetyksen

False = Näyttää vain tavallisen lähetyksen

Huomaa

Jos parametriä ei anneta, molemmat lähetykset näytetään.

Jos parametri kirjoitetaan väärin, se jätetään huomiotta ja molemmat lähetykset näytetään.

Esimerkki, jossa on API-avain, tilausnumero ja tavallinen lähetys:

https://www.unifaunonline.com/ext.uo.en.track?apiKey=JEABXK1VECV7US2O&order=33333333&return=false

Esimerkki, jossa on käyttäjätunnus, viite ja palautuslähetys:

https://www.unifaunonline.com/ext.uo.en.track?key=0000000001&reference=REF222&return=true