Monivaiheinen todennus

Monivaiheinen todennus (MVT) on todennusmenetelmä, joka edellyttää käyttäjän antavan kaksi tai useamman todennustekijän saadakseen pääsyn sovellukseen. MVT:a suositellaan turvallisuuden lisäämiseksi, suojaamaan salasanahyökkäyksiltä ja noudattamaan tietoturvaa ja -suojaa koskevia vaatimuksia, kuten GDPR.

Varo

Sähköpostiosoite vaaditaan kaikissa profiileissa, mukaan lukien oletusprofiilissa, jotta turvallisuutta voidaan parantaa monivaiheisen todennuksen (MVT) avulla.

Lue lisää siitä, miten voit luoda profiileja tai lisätä sähköpostiosoitteita olemassa oleviin profiileihisi.