Luo ja jaa vieraskirjautuminen

1. Valitse Historia > Lähetykset.

2. Valitse hakuarvot. Tiedot näkyvät vieraskirjautumisessa asetettujen hakuehtojen mukaisesti. Voit muokata haun tulosta, rajoittamalla tai laajentamalla näkymää.

3. Napsauta Luo vieraskirjautuminen .

4. Mikäli haluat, että vieraskirjautuminen on voimassa vain tietyn ajanjakson, voit määritellä tämän kohdassa Voimassaoloaika.

Vihje

Kun olet luonut vieraskirjautumisen, voit testata toimivuutta, sekä haun tuloksia napsauttamalla linkkiä. Linkki avautuu uudessa ikkunassa ja olet kirjautuneena Unifaun Online järjestelmässä vieraanasi.

5. Kun haluat lähettää linkin vieraallesi, täytä sähköpostiosoitetiedot tai kopio linkki ja lähetä se myöhemmin vastaanottajalle.

Vihje

Voit luoda itsellesi vieraskirjautumisen, lähettää se itsellesi ja näet miten linkki toimii.

Kohdassa Ylläpito > Vieraskirjautuminen, voit muokata/poistaa vieraskirjautumisen tietoja.

Huomautus

Voit muokata vain kuvausta ja voimassaoloaikaa. Mikäli haluat muokata hakuehtoja, tulee  luoda uusi linkki vieraskirjautumiselle.