Jokaisella profiililla on profiilin nimi sekä salasana, joita käytetään yhdessä käyttäjätunnuksen sisäänkirjautumisessa Unifaun Online järjestelmään.

Jokainen profiili kuuluu yhteen profiiliryhmään, johon voidaan liittää yksi tai useampi rooli.

Muokkaa asetuksia

1. Mene Ylläpito > Profiilit.

2. Napsauta Etsi.

3. Napsauta UO_Show_icon.gif profiilin nimen edessä, mihin olet tekemässä muutoksia.

4. Napsauta Asetukset.

5. Napsauta Muokkaa osiossa, johon haluat tehdä muutoksia.

Asetukset ovat voimassa vain kyseisellä profiililla. Asetukset tulevat profiilille, joko tilin tai profiiliryhmän tiedoista, riippuen siitä onko tilin asetukset korvattu profiiliryhmän tasolla. Asetukset voidaan muuttaa napsauttamalla UO_Value_icon.gif ja tämä edellyttää, että käyttäjän roolilla on tarvittavat oikeudet muutoksen tekemiseen.

Huomautus

Mikäli teet muutoksia Asetukset kohdassa, ovat muutokset vain voimassa profiililla millä olet sisäänkirjautunut ja sama lopputulos, kun menet kohtaan Ylläpito > Profiilit, etsi profiili ja teet muutokset.