Konsolidoitu lähetys - Tulostussuosikit

1. Mene Ylläpito > Tulostussuosikit.

2. Napsauta Uusi tulostussuosikki, tai Etsi olemassa oleva tulostussuosikki ja

.

3. Uusi tulostussuosikki, täydennä tiedot Tulostussuosikit ohjeen mukaisesti.

4. Sekä uusi ja olemassa oleva tulostussuosikki, mene kohtaan Palvelu ja Lisäpalvelut ja napsauta Muokkaa.

5. Kohdassa Yleiset lisäedut, valitse Konsolidoi.

Voit valita onko tieto lukittu vai piilotettu.

6. Mene Lähetysasiakirjat > Tulostussuosikit valitaksesi lähetyksellä käytettävän tulostussuosikin.

Voit lisätä konsolidoinnin olemassa olevalle tulostussuosikkiin yksittäiselle lähetykselle.

1. Mene Lähetysasiakirjat > Tulostussuosikit.

2. Valitse tulostussuosikki napsauttamalla

.

3. Sivulla Luo lähetys - Lähetyksen tiedot ja lisäpalvelut, kohdassa Yleiset lisäedut, valitse Konsolidoi.

Asetuksia ei tallenneta tulostussuosikkiin.