Lisää Neutraali kuljetusliike

1. Mene Ylläpito > Neutraali liikennöitsijä.

2. Napsauta Uusi neutraali kuljetusliike.

3. Täydennä kuljetusliikkeen nimi.

Tyyppi "Paketti" (osoitekortti) tai "Tavara" (osoitekortti ja rahtikirja).

SubId - Arvo (kuljetuspalvelu koodi), jota käytetään integraatiossa Neutraali kuljetusliikkeessä.

Esimerkki: <service srvid="FREE_12345" />

4. Valitse Tilaa sähköpostin kautta,  mikäli haluat lähettää tiedot kuljetusliikkeelle lähetyksen noutoa varten.

Vastaanottaja täydennä kuljetusliikkeen sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite (kopio) täydennä oma sähköpostiosoite, mikäli haluat viestistä kopion.

5. Täydennä osoitetiedot, mikäli haluat, että kuljetusliikkeen osoitetiedot tulostuvat rahtikirjalle,

Voit tarkastella, muokata ja/tai poistaa olemassa olevia neutraali kuljetusliikkeitä.