Etsi lähetyksiä

1. Mene Historia > Lähetykset.

2. Käytä hakuarvoja lähetyksien etsimiseen.

3. Kohdassa Esittelytapa on valittavissa kaksi tapaa, miten hakutulos esitetään.

• Valitse UO_Search-en.gif painike luodaksesi listauksen lähetyksistä.

• Valitse UO_Report-en.gif painike luodaksesi raportin lähetyksistä.

Hakutulokset voit joko tulostaa tai viedä teksti- tai MicrosoftExcel-tiedostoon.

4. Voit tarkastella lähetyksen tarkempia tietoja, napsauttamalla vasemmalta UO_Show_icon.gif.

Lähetyksen kollinumerot, ovat näkyvät lähetyksen tiedoissa erillisillä riveillä. Mikäli kuljetusliike tukee lähetyksen seurantaa, voit seurata lähetyksen kulkua napsauttamalla kollinumeron edessä olevaa UO_Show_icon.gif painiketta.