Luo uusi hakusuosikki lähettäjä tai vastaanottaja

1. Mene Ylläpito > Lähettäjä tai Vastaanottaja.

2. Täydennä hakuarvot.

3. Napsauta Tallenna hakusuosikki.

4. Mikäli käytät profiilinhallintaa ja haluat jakaa hakusuosikin, valitse Jaa profiiliryhmän kanssa.

• Mikäli luot hakusuosikin perusprofiiliryhmälle, voivat kaikki profiiliryhmät käyttää ja poistaa  hakusuosikin.

• Mikäli luot hakusuosikin omalla profiiliryhmällä, voivat vain samassa profiiliryhmässä olevat käyttää hakusuosikkeja, sekä poistaa niitä.

Profiililla voi olla pääsy 60 eri hakusuosikkiin:

• 20 henkilökohtaista hakusuosikkia profiili tasolla

• 20 hakusuosikkia jaettuna profiiliryhmässä

• 20 hakusuosikkia perusprofiiliryhmässä, jaettuna muiden profiiliryhmien kanssa

Tärkeää

Kun napsautat Tallenna, tallennetaan hakuarvot, ei haun tulosta.

Poista hakusuosikki, valitsemalla se listalta ja napsauta UO_Delete_icon.gif.