Luo lähetyshistoria raportti

1. Mene Ylläpito > Raportit.

2. Napsauta Luo raportti.

3. Mikäli et halua , että raportti aktivoidaan heti, valitse Poiskytketty.

4. Kohdassa Jaksotus, valitset kuinka usein haluat raportin luotavaksi.

Valittavissa olevat vaihtoehdot: "Päivä", "Viikko" tai "Kuukausi". Valinnan perusteella raportilla on näkyvissä lähetykset joko edellisen päivän, viikon tai kuukauden ajalta.

5. Kohdassa Perustiedot, valitset tiedoston muodon ja päivämäärän.

6. Valitse sarakkeet, jotka haluat sisällyttää raporttiin.

7. Raportin valintaperusteet määritellään kohdassa Suodatus ja Muuta valintoja. Voit valita esimerkiksi valita lähetykset, jotka ovat yhdelle vastaanottajalle tietyllä kuljetuspalvelulla.

Huomautus

Lähetyshistoriassa "Päivämäärä" valinta ei ole käytössä, koska raportin luonti perustuu edelliseen päivään, viikkoon tai kuukauteen. Voit käyttää "Päivämäärä" valintaa, kun testaat raportin valintaperusteita, napsauta Etsi niin saat tiedot näkyviin.

Voit tarkastella, muokata ja/tai poistaa olemassa olevia raportteja.