Muuta OnlinePrinter asetuksia

  1. Kirjaudu sisään Unifaun Online.

  2. Mene Asetukset Tulostusasetukset.

  3. Napsauta Tulostusasetukset, opastettu (suositellaan) ja seuraa ohjeita.

Tärkeää

Mikäli käytät Firefox-selainta, tulosohjelmaa ensimmäisellä kerralla käyttäessä voit saada ilmoituksen, jossa pyydetään hyväksymään linkin avaamisen, Hyväksymällä linkin avaamisen, OnlinePrinter käynnistyy.

Tärkeää

Kun käytät Safari-selainta, tulee aina sallia OnlinePrinterin avautuminen tulostusasetuksien tekemisessä, sekä tulostuksen yhteydessä.