Luo toimitusaikaraportti

1. Mene Historia > Lähetykset.

2. Anna hakuarvot. Toimitusaikaraportti luodaan antamiesi hakuarvojen mukaan.

Valitse Tila kohdassa, "Saapunut noutopisteeseen" ja/tai "Toimitettu".

3. Valitse kohdassa Esittelytapa UO_Report-en.gif,  Tyyppi kohdassa valitse Toimitusaikaraportti ja Lajittelujärjestys "Lähetysnumero" ja napsauta Etsi.

Tärkeää

Lähetyksiä ei voi lajitella kollinumeron perusteella, koska raportointi tapahtuu lähetystasolla. Osassa kuljetuspalveluissa ei ole käytössä lähetysnumeroita ja tunnistamisen helpottamiseksi, tulisi lähetykselle määritellä tilausnumero tai viite.

4. Vielä noutopisteissä olevat lähetykset saavat arvon sarakkeeseen Toimitusaika noutopisteeseen (päivissä). Kun lähetys on noudettu, näkyy lopullinen toimitusaika sarakkeessa Toimitusaika (päivissä).

Lähetykset joita ei toimiteta noutopisteisiin, vaan toimitus on suoraan vastaanottajalle saavat arvon sarakkeeseen Toimitusaika (päivissä).

Mikäli haet raportin usein samoilla hakuehdoilla, voit luoda hakusuosikin.