Tuo tiedosto

1. Mene Ylläpito > Lähettäjä tai Vastaanottaja ja napsauta Tuo.

2. Hae tiedosto ja valitse Tuontimuoto "Standard, osoite (Sarkaineroitin)" ja valitse yleisesti käytössä oleva  Merkkikoodaus "ISO-8859-1".

3. Valitse Tuo myös vastaanottajana/Tuo myös lähettäjänä, mikäli osoitetietoa käytetään vastaanottajana sekä lähettäjänä.

4. Valitse Korvaa yhteensopiva pikahakuarvo, kun haluat korvata olemassa olevan tiedon tiedostossa olevalla samalla pikahakuarvolla olevan osoitetiedon.

Vihje

Suosittelemme, että valitset  Korvaa yhteensopiva pikahakuarvo, jolloin vältät mahdolliset tupla osoitetiedot samalla pikahakuarvolla.

5. Napsauta Tuo.

Mikäli saat ilmoituksen, että tiedosto on virheellinen, tarkista tiedoston rakenne ja sisältö. Tee tarvittavat muutokset ja tuo tiedosto uudelleen.