Profiiliryhmä määrittelee mitä tietoja profiileilla on käytettävissä esim. lähettäjä, vastaanottaja ja lähetyshistoria, jotka on tallennettu omalle profiiliryhmälle.

Profiiliryhmällä ei ole pääsyä muiden profiiliryhmien tietoihin.

Muokkaa asetuksia

1. Mene Ylläpito > Profiiliryhmät.

2. Napsauta Etsi.

3. Napsauta UO_Show_icon.gif profiiliryhmän nimen edessä, mihin olet tekemässä muutoksia. next to the profile group where you want to make the changes.

4. Napsauta Asetukset.

5. Napsauta Muokkaa osiossa, johon haluat tehdä muutoksia.

Asetukset ovat voimassa profiiliryhmän profiileilla. Asetukset tulevat tilin tiedoista ja niitä voidaan muuttaa napsauttamalla

Tämä edellyttää, että käyttäjän roolilla on tarvittavat oikeudet muutoksen tekemiseen.