ADD-ON

1. Mene Historia > Lähetykset.

2. Napsauta Lähetysarkisto.

3. Hae yksittäistä lähetystä tai tilaa ote.

• Voit hakea yksittäistä lähetystä tarkalla hakuarvolla esim. Lähetysnumero. Tämä on ilmainen hakutoiminto.

• Napsauta Tilaa ote. Otteen aikaväli on maks. 18 kuukautta ja hintatieto on näkyvissä Unifaun Online järjestelmässä.

Ote luodaan yöaikaan ja voit poistaa tilauksen ennen ajankohtaa.

Valmiit otteet löydät kohdasta, napsauttamalla Valmiit tilaukset ja UO_Show_icon.gifpainike. Tiedostot säilytetään käyttöliittymässä yhden (1) kuukauden ajan.