Brändätty ennakkoilmoitus sähköpostitse

PLUS ADD-ON

Brändätty ennakkoilmoituksessa luodaan omat mallipohjat, joita käytetään käyttöliittymän tai integraation kautta lähetyksillä.

Mallipohjaan voit sisällyttää logon, mainoskuvan sekä lisätä vapaavalintaisen tekstin.

1. Mene Ylläpito > Mallipohjat.

2. Napsauta Uusi sähköposti mallipohja.

3. Sähköpostin lähettäjä on näkyvissä ennakkoilmoituksessa lähettäjänä, joten käytä esim. yrityksen nimeä.

4. Voit ladata kaksi kuvaa, jotka ovat näkyvissä ennakkoilmoituksen ylä- ja alaosassa. Suositeltu kuvakoko on 930 x 150 pikseliä. Maksimi tiedoston koko on 100 kB.

5. Valitse Track & trace mallipohja, jos haluat linkittää ennakkoavioinnin brändättyyn Track & trace mallipohjaan.

6. Napsauta Valmis tallentaaksesi mallipohjan.

Napsauta Esikatselu, jotta voit tarkastella luotua mallipohjaa.

Esimerkki:

Voit tarkastella, muokata sekä poistaa olemassa olevia mallipohjia.

Voit asettaa mallipohjan oletuksena oma tili asetuksiin ja tietylle profiiliryhmälle.