Luo lähetys tulostussuosikilla

1. Mene Lähetysasiakirjat > Tulostussuosikit.

2. Napsauta UO_Run_icon.gif tulostussuosikin vasemmalta puolelta.

3. Täydennä tarvittavat tiedot lähetykselle.

4. Napsauta Tulosta tulostaaksesi heti tai Arkistoi myöhempää tulostusta varten.

• Mikäli tulostus onnistui ja lähetys lähetetään, napsauta Tulosta raportti tai Takaisin, luodaksesi uuden lähetyksen.

• Mikäli tulostus onnistui, mutta lähetystä ei lähetetä, napsauta Peruuta.

• Mikäli tulostus ei onnistunut, mutta ongelma ratkesi heti, valitse Peruuta ja tulosta.

• Mikäli tulostus epäonnistui ja ongelma voidaan selvittää myöhemmin, napsauta Peruuta ja arkistoi, ja jatka ongelman selvittyä.

Mikäli kuljetuspalvelussa on mahdollista tilata nouto, voit tehdä tämän joko lähetyksen luonnin yhteydessä, tulostuksen yhteydessä Tilaa painikkeella tai myöhemmin kohdassa Lähetysasiakirjat > Noutotilaus.

Voi luoda oikopolut tulostussuosikkeihin ja saat helposti nämä valittua vasemman puoleisesta valikosta Unifaun Online järjestelmässä.