Käytä nimikkeitä

Lähetyksen luonnissa pitää käyttää joko olemassa olevaa tulostussuosikkia tai luoda uusi tulostussuosikki.

1. Mene Ylläpito > Tulostussuosikit.

2. Napsauta Uusi tulostussuosikki tai Etsi olemassa oleva tulostussuosikki, jonka jälkeen vasemmalta valitset

.

3. Uusi tulostussuosikki, täydennä tiedot tulostussuosikit ohjeen mukaisesti.

4. Valitse Käytä nimiketasoa.

5. Nimikkeen tiedot lisätään kohdassa Lähetys ja Kollit. Napsauta Muokkaa ja mene kohtaan Nimikehallinta.

• Voit määritellä suodatuksen avulla tulostussuosikkiin tietyt nimikkeet, jotka ovat valittavissa luodessasi lähetystä.

• Voit määritellä oletukseksi tiettyjä nimikkeitä, jotka ovat lähetystä luodessasi valittavissa Tuote valikossa.