Anpassad föravisering via e-post

PLUS ADD-ON

Med anpassad föravisering via e-post skapar du mallar för aviseringarna som skickas till dina kunder.

Mallen kan t.ex. innehålla din företagslogga, ett erbjudande eller en annons.

1. Gå till Underhåll > Aviseringsmallar.

2. Klicka Ny e-postmall.

3. E-postens avsändarnamn är det namn, t.ex. ditt företagsnamn, som mottagaren kommer att se.

4. Du kan ladda upp två bilder, en som sidhuvud och en som sidfot. Den rekommenderade bildstorleken är 930 x 150 pixlar. Högsta möjliga filstorlek är 100 kB.

5. Välj en Track & trace-mall om du vill länka din föraviseringsmall. Se Anpassad track & trace-mall.

6. Klicka Slutför för att skapa mallen.

Klicka Förhandsgranska för att se hur mallen ser ut.

Exempel:

Om du vill visa, ändra eller ta bort en e-postmall använder du sökfunktionen.

Du kan sätta en förvald aviseringsmall på ett konto eller en profilgrupp.