Skapa en ny sökfavorit för avsändare och mottagare

1. Gå till Underhåll > Avsändare eller Mottagare.

2. Ange sökparametrar.

3. Klicka Spara som sökfavorit.

4. Om du använder profilhantering och vill dela sökfavoriten, markera kryssrutan Dela med profilgrupp.

• Om du skapar sökfavoriten i grundprofilgruppen kommer profiler i alla andra profilgrupper att kunna använda sökfavoriten.

• Om du skapar sökfavoriten i din profilgrupp kommer alla profiler som tillhör den profilgruppen att kunna använda och ta bort sökfavoriten.

En profil kan ha tillgång till 60 sökfavoriter åt gången.

• 20 personliga sökfavoriter på profilnivå

• 20 sökfavoriter som delas inom profilgruppen

• 20 sökfavoriter in grundprofilgruppen som delas med alla andra profilgrupper

Viktigt

När du klickar Spara är det sökparametrarna som sparas, inte sökresultatet.

För att ta bort en sökfavorit, välj den i listan och klicka UO_Delete_icon.gif.