Lägg till en ny avsändare i gränssnittet

1. Gå till Underhåll > Avsändare.

2. Klicka Ny avsändare.

Tips

Markera kryssrutan Mottagare om avsändaren även ska kunna vara mottagare.

Viktigt

Markera Systemintegration om avsändaren ska finnas tillgänglig som förvald avsändare i din fraktcheckout.Unifaun DeliveryCheckout

3. Ange Adressuppgifter.

4. Ange kontoinformation om du använder Efterkrav/Postförskott eller annan tjänst som behöver kontoinformation.

5. Ange transportörsinformation, t.ex. kundnummer

6. I sektionen Sökinformation , lägg till kategorivärden för att möjliggöra kategorisökning.

7. I sektionen Standardvärden för utskrift , lägg till information, t.ex. avsändarens referens och leveransanvisning, som kommer att vara förifyllda när du skapar en sändning.

Du kan lägga till en ny avsändare när du skriver ut med standardutskrift och, om alternativet inte har låsts, med utskriftsfavoriter.

Använd sökfunktionen om du vill redigera, kopiera eller ta bort en avsändare.