Felsök OnlinePrinter

Problem

Lösning

Felmeddelande som säger att programmet inte kan köras på din typ av processor eller operativsystem.

Du har antagligen ett 32-bitars operativsystem och behöver ladda ner ett annat installationsprogram. Vänligen kontakta kundsupport.

Problem

Lösning

Felmeddelande som säger att "Java runtime dll saknas".

Ladda ner och installera nödvändigt programbibliotek. Ladda ner

Problem

Lösning

Programmet startar inte.( Endast Mac)

Gå till Systeminställningar > Säkerhet och integritet och klicka "Öppna ändå".

Problem

Lösning

Programmet startar inte.

Ta bort programmets arbetskatalog och gör nya inställningar.

1. Lämna OnlinePrinter.

2. För PC, gå till Lokal disk (C:) > Användare > <ditt användarnamn> > unifaun.

För Mac, gå till Macintosh HD > Användare > <ditt användarnamn> > unifaun.

3. Ta bort mappen "webprinter eller "webclient".

4. Logga in i Unifaun Online.

5. Gå till Inställningar > Utskriftshantering.

6. Klicka ”Guiden utskriftsinställningar – (rekommenderas)” och gå igenom den.

Problem

Lösning

• Felmeddelande som säger ”Proceduren kunde inte förberedas”

eller

• Utebliven utskrift utan tydliga felmeddelanden

eller

• Loggfil

[UpdateThread] ERROR com.unifaun.online.printer.UpdateThread  - Failed to update applicationcom.unifaun.client.launcher.UpdaterManifestException: Failed to download manifest

Lägg till följande IP-nät i brandväggskonfigurationen:

193.183.118.0/24

193.183.119.0/24

Supportpersonalen kan be dig om en informationsfil för att hjälpa dig att lösa ett problem.

1. Gå till OnlinePrinter via ikonen i aktivitetsfältet. Högerklicka på Unifaun OnlinePrinter > Öppna.

2. Välj Arkiv > Skapa informationsfil och spara zip-filen.

3. Bifoga zip-filen i ett e-postmeddelande och skicka det tillsammans med en problembeskrivning och ditt användar-ID till  kundsupport.