Använda artikelinformation

För att registrera ett kolli som innehåller artiklar behöver du använda en ny eller befintlig utskriftsfavorit.

1. Gå till Underhåll > Utskriftsfavoriter.

2. Klicka Ny utskriftsfavorit eller Sök följt av UO_Edit_icon.gif till vänster om en befintlig utskriftsfavorit.

3. Är det en ny utskriftsfavorit fyller du i uppgifter enligt instruktionen för utskriftsfavoriter.

4. Markera kryssrutan Använd artikelnivå.

5. För att göra ytterligare inställningar på en artikel går du till sektionen Sändning och kollin. Klicka Ändra och fortsätt till sektionen Artiklar.

• Du kan använda artikelfilter. Bara de artiklar som är inkluderade i filtret visas och kan väljas när sändningen skapas.

• Du kan ange ett förvalt antal artiklar, större än ett (1). När sändningen skapas sätts värdet i fältet Artikelantal.