Prisuppföljning

PROFESSIONAL PLUS ADD-ON

Abonnemangsplaner

Med Prisuppföljning får du prisuppgifter på alla genomförda sändningar. Priserna sparas i historiken och du kan skapa prisrapporter för statistikuppföljning.

En prisfråga utförs inom 15 minuter efter att sändningen skrivits ut. Resultatet sparas i databasen och du kan följa upp prisfrågor på sidan Sändningshistorik.

I prisrapporten ser du fraktdragande vikt och priset som returnerats från prisfrågan.

Skapa prisrapport

1. Gå till Historik > Sändningar.

2. Ange sökvärden för att hitta de sändningar du vill inkludera.

3. Markera kryssrutan Prisfråga om du vill ange ett påslag som läggs till i resultatet.

Notera

Om du anger både belopp och procent läggs beloppet till först och därefter räknas procenten ut.

4. I sektionen Presentation markerar du fliken DEL_Report_tab-en.png.

5. Välj "Prisrapport" som Typ och välj en Sorteringsordning.

6. Klicka Sök för att se listan i gränssnittet.

Klicka Skriv ut eller Skriv ut via PDF för att skriva ut listan/rapporten direkt.

Klicka Exportera för att exportera listan/rapporten till en textfil eller Microsoft Excel.

Om du ofta använder samma sökvärden för dina rapporter kan du skapa en sökfavorit.