Ny transportör

Om du har avtal med andra transportörer än dem som du använder i Delivery i dag kan du lägga till dem i webbutiken. Med några få klick kan du börja skicka paket med alla dina transportörer från ett enda ställe.

1. Gå till webbutiken från snabblänksmenyn till höger eller från menyn högst upp.

2. Välj Lägg till fler transportörer.

3. Sök efter den transportör du vill lägga till.

4. Klicka Visa.

5. Klicka Till beställningssidan.

6. Fyll i de obligatoriska textfälten (*).

Notera

Se till att ange en relevant kontaktperson så att du inte riskerar att missa någon viktig information.

Kontakta transportören om du är osäker på vilket kundnummer du ska använda.

7. Läs och godkänn nShifts generella villkor.

8. Klicka Beställ.

Du kommer att få ett mejl när beställningen är hanterad, vanligtvis samma dag.

1. Gå till Underhåll > Avsändare.

2. Välj Ny avsändare eller använd sökfunktionen för att hitta din avsändare.

Notera

Om du har fler än en avsändare måste du lägga till transportören på alla avsändare.

3. Gå till sektionen Transportörer.

4. Klicka DEL_AddCarrier_button-en.png.

5. Välj en transportör i rullgardinsmenyn Transportör.

6. Ange ditt transportörskundnummer i fältet Kundnummer.

Tips

Kontakta transportören om du är osäker på vilket kundnummer du ska använda.

7. Ange annan kundinformation om det är relevant eller efterfrågas av transportören.

8. Klicka Spara.