Gäståtkomst

PREMIUM PLUS

Abonnemangsplaner

Gäståtkomst använder du för att dela med dig av viss sändningsinformation till någon utanför din organisation, som inte har en inloggning till  nShift Delivery.

• Du kan låta mottagare av försändelser få en komplett översikt över allt som du löpande skickar till dem.

• Är du 3PL eller skickar för olika avsändare kan du låta dina partners följa sina försändelsers väg till mottagaren.

Skapa och dela en gäståtkomst

1. Gå till Historik > Sändningar.

2. Ange sökvärden. Sökresultatet av det urval du gör är det som din gäst kommer att kunna se. Ändra urvalet i sökningen om du vill begränsa eller utvidga informationen.

3. Klicka Skapa gäståtkomst.

4. Om åtkomsten endast ska gälla en begränsad tid anger du utgångsdatum i fältet Giltig till.

Tips

När du skapat en gäståtkomst kan du testa den genom att klicka på länken. Ett nytt fönster öppnas och du har loggat in i nShift Delivery som din gäst.

5. Om du vill skicka länken till din gäst fyller du i e-postuppgifterna eller kopierar länken för att använda den senare.

Tips

Skapa en gäståtkomst och skicka den till dig själv för att för att se hur det ser ut.

Gå till Underhåll > Gäståtkomst om du vill visa, ändra eller ta bort en gäståtkomst.

Notera

Du kan bara ändra namn och giltighetstid. Om du vill ha andra urvalskriterier måste du skapa en ny gäståtkomst.