Som nShift Delivery-användare har du tillgång till olika funktioner beroende på din abonnemangsplan.

Din abonnemangsplan beror på när du blev kund hos nShift.

• Abonnemangsplaner fr.o.m. 2022-01-01

ESSENTIAL, PROFESSIONAL och PREMIUM

ESSENTIAL-funktioner finns alltid med i PROFESSIONAL- och PREMIUM-abonnemangsplanerna.

PROFESSIONAL-funktioner finns alltid med i PREMIUM-abonnemangsplanen.

• Abonnemangsplaner t.o.m. 2021-12-31

STANDARD och PLUS

STANDARD-funktioner finns alltid med i PLUS-abonnemangsplanen.

Essential, Professional och Premium

Abonnemangsplaner fr.o.m. 2022-01-01

FUNKTION

BESKRIVNING

ESSENTIAL

PROFESSIONAL

PREMIUM

Adressbok

Skapa och underhåll dina avsändare och mottagare, manuellt eller via filimport.

JA

JA

JA

Etikettutskrift

Skriv ut etiketter och andra sändningsdokument eller lagra för senare utskrift, enligt varje transportörs specifikation.

JA

JA

JA

Boka upphämtning

Boka hämtning bär du registrerar en sändning.

JA

JA

JA

Track and Trace

Låt dina kunder spåra sändningar från en enda websida, oavsett transportör.

JA

JA

JA

Sändningshistorik

Se sändningar, översikt eller detaljer, som skapats de senaste sex månaderna, med hjälp av en avancerad sökmotor.

JA

JA

JA

APIConnect

Använd REST API för att integrera dina ERP-, WMS-, och e-handelslösningar med nShift Delivery.

JA

JA

JA

OnlineConnect

Använd standardiserade XML-filer för att integrera dina ERP-, WMS-, och e-handelslösningar med nShift Delivery.

JA

JA

JA

Sökfavoriter

Använd sökfavoriter för att anpassa och begränsa alternativ söker i sändningshistoriken.

JA

JA

JA

Utskriftsfavoriter

Använd utskriftsfavoriter för att anpassa och begränsa alternativ när du skapar sändningar.

JA

JA

JA

Artikelregister

Inkludera artikelinformation när du registrerar ett kolli eller en sändning.

JA

JA

JA

Adressbok via API

Skapa och underhåll dina avsändare och mottagare via API.

JA

JA

JA

Serieutskrift

Skriv ut sändningar med samma sändningsinformation, till en mottagargrupp.

NEJ

JA

JA

Föravisering via e-post

Skicka föravisering via e-post, med sändnings- och spårningsinformation, direkt efter att etiketten skrivits ut.

NEJ

JA

JA

Länk till utskrift

Skicka e-post med en länk till en sändnings-/returetikett, i stället för att bifoga en PDF eller skriva ut själv och posta.

NEJ

JA

JA

Prisfråga

Beräkna det uppskattade sändningspriset genom utvalda transportörers egna tjänster via nShift Delivery.

NEJ

JA

JA

Anpassad föravisering via e-post

Lägg till din företagslogga, ett erbjudande eller en annons i dina föraviseringar.

NEJ

NEJ

JA

Anpassad Track and Trace

Lägg till din företagslogga, ett erbjudande eller en annons på din track and trace-sida.

NEJ

NEJ

JA

Konsoliderad sändning

Arbeta löpande med en enda sändning och lägg till kollin en och en.

NEJ

NEJ

JA

Schemalagd sändningsrapport

Generera schemalagda rapporter från din sändningshistorik.

NEJ

NEJ

JA

Leveranstidsrapport

Generera leveranstidsrapporter baserat på transportörers statusinformation.

NEJ

NEJ

JA

Gäståtkomst

Dela viss sändningsinformation, såsom sändningshistorik med någon utanför din organisation.

NEJ

NEJ

JA

Sändningsstatus via API

Hämta statushändelser som initierats av transportörerna.

NEJ

NEJ

JA

Profilhantering

Ge olika delar av din organisation sina egna vyer genom att styra användarrättigheter och tillgång till information.

NEJ

ADD-ON

ADD-ON

Prisuppföljning inkl. Pris via API

Hämta uppskattade sändningspriser som sparats i sändningshistoriken och skapa prisrapporter.

NEJ

NEJ

ADD-ON

Utdrag ur sändningshistorik

Beställ utdrag från sändningsarkivet som innehåller uppgifter från fem år tillbaka.

ADD-ON

ADD-ON

ADD-ON

Om du vill uppgradera eller beställa tillägg, besök vår webshop när du loggat in i nShift Delivery eller kontakta nShift sales.

Standard och Plus

Abonnemangsplaner t.o.m. 2021-12-31

Om du vill uppgradera eller beställa tillägg, besök vår webshop när du loggat in i nShift Delivery eller kontakta nShift sales.