Lägg till en ny mottagare i gränssnittet

1. Gå till Underhåll > Mottagare.

2. Klicka Ny mottagare.

Tips

Markera kryssrutan Avsändare om mottagaren även ska kunna vara avsändare.

3. Ange Adressuppgifter.

4. Ange kontoinformation om du använder Efterkrav/Postförskott eller annan tjänst som behöver kontoinformation.

5. Ange transportörsinformation, t.ex. kundnummer

6. I sektionen Sökinformation , lägg till kategorivärden för att möjliggöra kategorisökning.

7. I sektionen Standardvärden för utskrift , lägg till information, t.ex. mottagarens referens och leveransanvisning, som kommer att vara förifyllda när du skapar en sändning.

Du kan lägga till en ny mottagare när du skriver ut med standardutskrift och, om alternativet inte har låsts, med utskriftsfavoriter.

Använd sökfunktionen om du vill redigera, kopiera eller ta bort en mottagare.