Profilgrupp

En profilgrupp styr vilken information som är tillgänglig för profilen som tillhör profilgruppen, t.ex. avsändare, mottagare och sändningshistorik som är lagrad i den egna profilgruppen.

Profilgrupper har inte tillgång till varandras information, med undantag av den information som finns i grundprofilgruppen.

Ändra inställningar

1. Gå till Underhåll > Profilgrupper.

2. Klicka Sök.

3. Klicka UO_Show_icon.gif bredvid den profilgrupp där du vill göra ändringar.

4. Klicka Inställningar.

5. Klicka Ändra i den sektion där du vill ändra inställningar.

Inställningarna gäller för alla profiler som tillhör profilgruppen. Från början ärvs inställningar från kontot men kan förbigås genom att klicka UO_Value_icon.gif, givet att användaren som gör ändringarna har en roll med den rättigheten.