Rensa adressboken

PLUS

Du kan använda import-/exportfunktionaliteten för att rensa i din adressbok, d.v.s. ta bort dubletter och inaktuella adresser, etc.

1. Gå till Underhåll > Avsändare eller Mottagare.

2. Sök fram samtliga avsändare/mottagare i din adressbok genom att inte ange några sökvärden.

3. Klicka Exportera.

4. Redigera filen, i t.ex. Microsoft Excel.

5. Gå till Underhåll > Avsändare eller Mottagare.

6. Sök i adressboken genom att inte ange några sökvärden.

7. Klicka Ta bort.

Varning

Du tar bort hela adressboken och det går inte att ångra. Säkerställ att du har en korrekt fil att importera.

8. Klicka Importera för att importera din uppdaterade adressboksfil.