Skapa leveranstidsrapporter

1. Gå till Historik > Sändningar.

2. Ange sökvärden. Sökresultatet av ditt urval är vad som kommer att ingå i leveranstidsrapporten.

Status-fältet, välj choose "Ankommet utlämningsställe", "Utlämnad" eller båda.

3. I sektionen Presentation, markera UO_Report-en.gif, välj “Leveranstidsrapport” som Typ och sätt Sorteringsordning till “Sändningsnummer” och klicka Sök.

Viktigt

Det går inte att sortera efter "Kollinummer" eftersom leveranstider gäller en hel sändning. En del transportörer använder inte sändningsnummer. Då är det viktigt att ha angett ett ordernummer eller referensnummer för att enkelt kunna identifiera en viss sändning.

4. Sändningar som inte har hämtats ut får en värde i kolumnen På väg till Ank. utlämningsställe (dagar). När mottagaren hämtar försändelsen sätts ett värde även i kolumnen På väg till Utlämnat (dagar).

Sändningar som inte kommer till ett utlämningsställe utan levereras direkt till mottagaren har bara ett värde i kolumnen  På väg till Utlämnat (dagar).

Om du ofta använder samma sökvärden för dina rapporter kan du skapa en sökfavorit.