Serieutskrift

PROFESSIONAL STANDARD

Abonnemangsplaner

Använd serieutskrift för att skriva ut flera sändningar med samma sändningsinformation till olika mottagare.

Använd serieutskrift

1. Gå till Frakthandlingar > Standardutskrift.

2. Klicka Serieutskrift.

3. Välj tjänst i sektionen Tjänst.

4. På nästa sida kan du ange Antal kopior.

Observera

Antalet kopior kan öka antalet etiketter avsevärt.

Exempel:

• En sändning med ett kolli till 100 mottagare genererar 100 etiketter.

• En sändning med tre kolli till 100 mottagare genererar 300 etiketter.

• En sändning med tre kolli till 100 mottagare i två kopior genererar 600 etiketter.

5. Sök efter mottagare genom att använda t.ex. kategori, landskod, stad, postnummer.

• Klicka Lägg till alla för att lägga till alla mottagare från sökresultatet.

• Alternativt, markera de mottagare du vill lägga till och klicka Lägg till markerade.

Tips

Du kan söka flera gånger och lägga till mottagare efter hand.

6. Välj tilläggstjänster och annan sändningsrelaterad information.

7. När du klickar Skriv ut kommer du att se en förloppsindikator eftersom systemet validerar sändningarna innan de skrivs ut.

Observera

Navigera inte bort från den här sidan förrän processen är slutförd.

8. När valideringen är klar, klicka Fortsätt för att börja skriva ut.