DB Schenker

Prisfråga är inte tillgänglig för sändningar där någon annan än avsändaren betalar frakten.

För att använda tjänsten måste du registrera ditt DB Schenker-kundnummer och ett särskilt lösenord för DB Schenkers e-tjänster.

1. Gå till schenker.se/access för att ansöka om ett lösenord.

2. Gå till Underhåll > Mitt konto i nShift Delivery.

3. Klicka Inställningar.

4. Klicka Ändra i sektionen DB Schenker.

5. Ange användar-ID och lösenord.

Om du har mer än ett kundnummer kan du registrera lösenordet för en avsändare.

1. Gå till Underhåll > Avsändare.

2. Använd sökfunktionen för att söka efter en avsändare.

3. Klicka UO_Edit_icon_old.gif till vänster om avsändaren.

4. Ange lösenordet i fältet Prisfråga lösenord för DB Schenker.

5. Välj "Från transportör" i fältet Prisfråga.