Söka efter sändningar

1. Gå till Historik > Sändningar.

2. Använd sökfunktionen för att söka efter sändningar.

3. I sektionen Presentation finns det två sätt att presentera resultaten.

• Markera fliken UO_Search-en.gif för att skapa en lista.

• Markera fliken UO_Report-en.gif för att skapa någon av de fördefinierade rapporterna.

Listor och rapporter kan skrivas ut eller exporteras till en texteditor eller Microsoft Excel.

4. Du kan se sändningsdetaljer om du klickar UO_Show_icon.gif bredvid en sändningsrad.

Kollin som ingår i sändningen listas längst ner som separata rader. Om transportören erbjuder spårning kan du se kollistatus om du klickar UO_Show_icon.gif bredvid en kollirad.