Flerfaktor-autentisering

Flerfaktor-autentisering (MFA) er en autentiseringsmetode som krever at brukeren oppgir to eller flere verifiseringsfaktorer for å få tilgang til en applikasjon. MFA anbefales for å øke sikkerheten, beskytte mot passordangrep og oppfylle krav til datasikkerhet og databeskyttelse, som for eksempel GDPR.

Obs

Det kreves en e-postadresse på alle profiler, inkludert standardprofilen, for å støtte forbedret sikkerhet gjennom fler-faktorautentisering (MFA).

Lær mer om hvordan du oppretter profiler eller legger til e-postadresser i eksisterende profiler.