Gjestetilgang

PREMIUM PLUS

Abonnementsplaner

Gjestetilgang brukes til å dele en viss forsendelsesinformasjon med noen utenfor din organisasjon, som ikke har en innlogging til  nShift Delivery.

• Du kan la mottakere av forsendelser få en komplett oversikt over alt som du fortløpende sender til dem.

• Hvis du er 3PL eller sender for ulike avsendere, kan du la dine partnere følge sine forsendelsers vei til mottakeren.

Opprette og dele en gjestetilgang

1. Gå til HistorikkForsendelser.

2. Angi søkeverdier. Søkeresultatet av det utvalget du gjør, er det som gjesten din vil kunne se. Endre utvalget i søket hvis du vil begrense eller utvide informasjonen.

3. Klikk Opprett gjestetilgang.

4. Hvis tilgangen bare skal gjelde en begrenset tid, anger du utløpsdato i feltet Gyldig til.

Tips

Når du har opprettet en gjestetilgang, kan du teste den ved å klikke på linken. Et nytt vindu åpnes og du har logget inn i nShift Delivery som din gjest.

5. Hvis du vil sende linken til din gjest, fyller du ut e-postopplysningene eller kopierer linken for å bruke den senere.

Tips

Opprett en gjestetilgang og send den til deg selv for å se hvordan det ser ut.

Gå til VedlikeholdGjestetilgang hvis du vil vise, endre eller ta bort en gjestetilgang.

Notat

Du kan bare endre navn og gyldighetstid. Hvis du vil ha andre utvalgskriterier, må du opprette en ny gjestetilgang.