Profilhåndtering og utskriftsfavoritter

Du kan opprette en utskriftsfavoritt som alle profilene i en profilgruppe kan bruke, i stedet for å opprette egne utskriftsfavoritter for hver profil.

Det kan for eksempel være nyttig hvis du har flere ulike butikker som har de samme rettighetene og den samme tilgangen til informasjon, men som sender fra ulike avsendere.

Notat

Avsenderne må ha hurtig-ID-er, som brukes til å tilordne riktig avsender til hver profil.

1. Gå til Vedlikehold > Utskriftsfavoritter.

2. Klikk på Ny utskriftsfavoritt.

3. Klikk på Endre under Avsendere og mottakere.

4. Velg Forhåndsdefinert verdi fra profilinnstillinger på menyen i feltet Forhåndsvalgt avsender i delen Avsender.

5. Merk av for Låst for å hindre bruk av feil avsender.

6. Gå til Vedlikehold > Profiler.

7. Søk etter profilen, og klikk på DEL_Show_icon.png til venstre for profilen.

8. Klikk på Innstillinger.

9. Klikk på Endre under Diverse innstillinger.

10. Angi avsenderens hurtig-ID i feltet Avsender.