Profiler

Abonnementsplaner

Bruk profiler for å dele en konto, men likevel gi brukerne individuell innlogging.

Tips

Opprett flere profiler for økt sikkerhet.

Profiler beskrives best som ulike funksjoner i en bedrift som er representert av en eller flere brukere.

Hver profil tildeles en profil-ID og et passord som sammen med bruker-ID brukes for å logge inn i nShift Delivery. Hver profil-ID må være unik.

Det finnes alltid en grunnprofil som er en administrativ profil. Den kan opprette, redigere og ta bort andre profiler.

Notat

Navnet på grunnprofilen avhenger av regionen som kontoen din tilører.

Region

Grunnprofil

Danmark

Standard

Finland

standardi

Norge

Standard

Sverige

standard

Storbritannia

standard

Opprette en profil

1. Gå til Vedlikehold > Profiler.

2. Klikk Ny profil.

3. Gi profilen et navn og et passord.

Obs

• Passordet må bestå av mellom 8 og 32 tegn og inneholde minst én bokstav og ett tall.

• Bare a-z, A-Z og 0-9 er tillatt.

• Det er ikke tillatt med sammenhengende bokstav-, siffer- eller tastaturrekkefølger på mer enn tre (3) tegn. Det vil si at f.eks. ABCD2222, AAAA1234 og QWERTY22 ikke er gyldige passord.

• Passord er bare synlige når de opprettes. Når du klikker Fullfør, krypteres de og kan ikke leses som tekst.

Tips

Bruk Opprett et nytt passord for å opprette et gyldig og sikkert passord.

Bruk søkefunksjonen hvis du vil vise, redigere eller ta bort en profil.